Constructie robots
 

 

 Contact 
 
Klik op plaatjes voor vergroting
 
 
Procesbeheersing
 
 
4D Montage draaiboek
 
 
Planningen & kosten
 
Voorbeeld verbouwing Suriname
 
 
 
ROBIN2004 logo
Text Box: Stille Putten 92
2612 KV Delft

Telefoon 015-2159072
FaxMail 0842238295 
Mobiel 06-10571786
 
 
Diverse bouwrobots
   ROBIN2004   |  DIENSTEN  |  PROJECTEN  |  CATALOGUS  |  DOWNLOADS  |  OVERIGE    
 
ROBIN 2004
AUTOMATISERINGSDIENSTEN VOOR DE BOUW

DIENSTEN

ROBIN2004 heeft als kerncompetenties:

Het werken met databases voor de integratie van projectinformatie.

ROBIN2004 stemt, samen met de opdrachtgever, de verschillende informatiestromen op elkaar af. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van databases met gebruiksvriendelijke interfaces die beschikbaar zijn via het internet. De gebruiker kan op afstand de database van informatie voorzien of informatie ophalen uit de database.

Het visualiseren van bouwconcepten en presentaties.

In de planfase is ROBIN2004 in staat voor het verzorgen van presentatie materiaal. Schetsontwerpen worden in weinig tijd omgezet in 3D modellen die eventueel op het net kunnen worden bezichtigt. Tevens is ROBIN2004 in staat opdrachtgevers en gebruikers in een studio een virtuele wandeling te laten maken door het ontwerp. Veranderingen kunnen snel worden ingevoerd.

Plannings- en kostenbeheersingwerkzaamheden voor de bouw.

ROBIN2004 is tevens in staat voor opdrachtgevers, in overleg met de projectleiders, de planningswerkzaamheden uit te voeren. Planningen worden door middel van een database aan het ontwerp gekoppeld waardoor de mogelijkheid geboden wordt om ontwerp-, productie-, toelevering- en uitvoeringsprocessen op elkaar af te stemmen.  De planningsinformatie in de database maakt het mogelijk het groeiproces van het project tijdens de uitvoering per tijdseenheid te visualiseren. Dit noemt men ook wel een 4 Dimensionale weergave. Met de 4D informatie worden digitale draaiboeken gegenereerd.

Het adviseren over uitvoeringstechnieken en uitvoeringsmogelijkheden voor projecten.

De opgedane ervaringen bij het meehelpen denken en ontwikkelen, tezamen met partners, van projecten stelt ROBIN2004 in staat de opdrachtgever al vanaf het begin een deskundig advies te verstrekken van de uitvoeringsmogelijkheden en technieken die kunnen worden toegepast. De advisering van uitvoeringstechnieken reikt tot het toepassen van robotiseringsmogelijkheden en de haalbaarheid op de bouwplaats.

De dienstverlening van ROBIN2004 strekt zich uit vanaf de initiatieffase tot en met de beheersfase.

Voor meer informatie zie de Portfolio
2004 - ROBIN2004 Alle rechten voorbehouden